понеділок, 11 червня 2012 р.

Біда великою буває


Останнім часом у суспільстві виникло, чи то стало більш помітнішим, багато явищ, пов'язаних із дітьми та молоддю. Ці проблеми змушують дуже серйозно замислитися над їхніми наслідками у майбутньому. Йдеться про наркоманію, алкоголізму, токсикоманію, паління. Не можна сказати, що цих проблем не існувало раніше, але сьогодні усе виглядає інакше. Запанувала якась нездорова атмосфера вседозволеності та апатії. А навколишні реалії немов провокують дітей і молодь якнайшвидше скуштувати забороненого плоду.
                   11 червня в районній бібліотеці з учнями  7 -х класів СШ № 5  відбувся диспут “Замалий, щоб курити, чи дорослий, щоб кинути”. На захід були запрошені психолог клініки дружньої до молоді при районній лікарні С.В.Сізарєва та психолог центру соціальних служб для дітей,  сім'ї та молоді О.О.Слєдзевська. Школярі мали можливість висловити свої думки про шкідливі звички, взяти участь в конкурсах, іграх, які запропонували фахівці.
                   Найактивнішими були: Хлєбкова Олександра, Авершина Аліна, Шимко Вадим, Пишняк Вадим. Всі учасники отримали солодощі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...