пʼятницю, 15 червня 2012 р.

Спорт — здоров'я, сила духу і краси


            Спорт — невичерпне джерело життя, сили і краси. Спорт дає здоров'я , загартовує характер і волю. Сьогодні здоровий спосіб життя стає все більш популярним у нашому суспільстві, особливо серед молоді.
            В Україні 2012 рік — оголошено Роком спорту та здорового способу життя і в нашій країні проходить  Євро — 2012.
            Щоб популяризувати спортивну тематику та залучити якомога більше молоді до занять спортом та фізичною культурою в районній бібліотеці була проведена година спорту з учнями ЗОШ №3 .
            Діти ознайомились зі спортивною кімнатою “Ім'я йому футбол”, багато дізнались про Євро- 2012, про історію футболу, про команди-учасниці Євро-2012 та відомих світових і українських футболістів, переглянули книжкові виставки.
Бібліотекарка Алла Новікова розповіла школярам про футбольний матч між користувачами бібліотеки та командою СШ № 5, який відбувся в травні місяці цього року.
            Дуже зацікавила присутніх спортивна вікторина, адже майже всі учні люблять футбол і тому жваво і правильно давали відповіді на поставлені запитання.
            Переможцями стали Шевченко Д., Бочарова Ю., Тітарєва О., ТоряникД., Усачов Б.,
Веремієнко В., Гейдт О., Волошин Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...