вівторок, 25 квітня 2023 р.

Показ мінісеріалу "Чорнобиль" в BiblioКіно

Напередодні Дня пам'яті аварії на Чорнобильській АЕС в Тростянецькій бібліотеці за підтримки Дитячої Дорадчої Ради при Тростянецькому міському голові пройшов показ перших серій фільму "Чорнобиль".

2️⃣6️⃣ квітня 2023 року Україна відзначає 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії людства катастрофою в ядерній енергетиці, адже вивергла радіацію на велику частину північної Європи та 🕯забрала тисячі життів.

🎥Про трагедію на Чорнобильській атомній станції більш детально ознайомилися юні користувачі Тростянецької публічної бібліотеки. Дії розгортаються буквально за кілька хвилин до самого 🔥вибуху реактора, який пробудив ціле містечко. Місцеві жителі не бачать жодної небезпеки, хоча багато хто стурбований і відчуває тривогу. Керівний склад так само недооцінює масштаб катастрофи, що відбулася. Однак уже в найближчі години стає ясно, що радіація понесе дуже багато життів. Ось тільки звичайні жителі про це нічого не знають і виявляються в ще більшій небезпеці.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...