середу, 5 квітня 2023 р.

🎁З подарунками до бібліотеки завітали друзі зі Швеції

💻Потужний сервер, роутери, а також популярна шведська молодіжна гра в демократію та місцеве самоврядування. Подружжя зі Швеції з 🙌приємними подарунками завітали до Тростянецької публічної бібліотеки.

💬«Вперше я була у Тростянці ще у 2018 році, ще тоді захоплювалася вашими гарними краєвидами, та інноваціями, які запроваджує ваша команда - згадує пані Аманда, - після того, як ми дізналися про страшну трагедію, яка спіткала Тростянеччину після початку повномасштабного вторгнення російських військових, ми вирішили надати допомогу Тростянецькій громаді. За допомогою різних організацій та пересічних небайдужих громадян ми зібрали для допомоги Тростянцю певну суму коштів, а також привезли для вашої бібліотеки потужний сервер, бо почули, що ваш сервер був викрадений росіянами. Також ми привезли для вас декілька сувенірів: видрукувану Конституцію України 1710 року та портрет Пилипа Орлика, а також карту українських земель 1648 року – це все рідкісні документи, оригінали яких перебувають у національному архіві Швеції. Крім цього, ми привезли унікальну настільну гру «Елекшинвіль», яку розробив мій чоловік Макс. Ми перевели цю гру на українську мову та навчимо тростянецьких дітей у неї грати.»

👥За круглим столом обговорили подальшу співпрацю, напрацювали декілька нових ідей та можливості придбання та встановлення спеціального програмного забезпечення АБІС Koha в найближчі терміни, аби відновити електронний каталог, електронні формуляри та електронне книговидання для користувачів Тростянецької громади.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...