вівторок, 21 лютого 2023 р.

Запрошуємо на зустріч з Богданою Давидюк

🎨Ви маєте хист до малювання, знаєте, як перетворити будь-який текст в мальовані образи, щоб він ще більше ожив та торкнувся найпотаємніших куточків душі читача. В такому разі зустріч «Книжкова ілюстрація: особливості професії», що проходитиме в Тростянецькій публічній бібліотеці, саме для вас.

😎Гостя зустрічі – Богдана Давидюк – художниця й ілюстраторка. Практикує стрітарт та стінописи. Працює з візуальною книжкою, «мікрокоміксами», плакатом. Має досвід співпраці з видавництвами: «Вавилонська бібліотека», ВСЛ, «Свічадо», «П'яний корабель», «Комора», «Комубук» та інші. Окрім того, Богдана співацює з музеєм народної архітектури ім. Климентія Шептицького (Шевченківський гай) та іншими муніципальними інституціями та фестивалями.

Під час зустрічі з Богданою Давидюк ви довідаєтеся:

📚Що таке портфоліо та як шукати потенційних замовників.

📚 Що треба памʼятати, беручи книжкове замовлення.

📚 Про послідовність роботи з видавцями.

📚 Про основні моменти договорів з видавцями.

📆: 23 лютого 2023 р.;

: 15:00 – 16:30;

📬:Тростянецька публічна бібліотека (м. Тростянець, вул. Татаренка, 5 А).

Зустріч відбуватиметься онлайн. Трансляцію можна переглянути у бібліотеці або приєднатись через  платформу ZOOM.

Щоб стати учасником зустрічі з Богданою Давидюк, просимо заповнити реєстраційну форму (https://bit.ly/3kbiBMC). Посилання на онлайн-зустріч отримають лише зареєстровані учасники. 

📌Захід проходитиме в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks. В межах проєкту бібліотека вже провела низку зустрічей із цікавими лекторами у сфері креативних індустрій, а також отримала нову сучасну літературу в цій галузі.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...