четвер, 16 лютого 2023 р.

Запрошуємо на зустріч - «Блог на тему культури: як зробити популярними власні уявлення про світ і красу та заробляти на цьому»

💓Ви закохані в культуру, традиції народу й роду та хотіли б навчитися розповідати про них так, щоб зачарувати тисячі людей. Запрошуємо на лекцію «Блог на тему культури: як зробити популярними власні уявлення про світ і красу та заробляти на цьому», яка пройде в Тростянецькій публічній бібліотеці.

😎Своїм досвідом ділитиметься Уляна Явна – за освітою політологиня, перекладачка, за покликанням – блогерка, закохана у вишиті сорочки й традиційні прикраси. Понад 10 років вона займається продажем через соцмережі вінтажних та антикварних речей, має в інстаграмі крамницю з вінтажними килимами та веде іміджевий блог, який налічує понад 39 тис. підписників. Уляна також має телеграм-канал, в якому поширює фото вишитих сорочок, щоб підтримувати традиції вишивання і зберігати цікаві, на її думку, взори.

Під час зустрічі Уляна Явна розповість, як:

 зробити тренд із того, що більшість викидає на смітник, не розуміючи його цінності;

 навчитися бачити красу в буденних речах своєї бабусі й показати це іншим;

 досліджувати свій рід і пояснювати іншим базову історію України, її культуру через призму сімʼї;

будувати середовище, в якому живеш за власними правилами.

📆: 18 лютого 2023 р.;

:  13:00 – 15:00;

📬: Тростянецька публічна бібліотека (м. Тростянець, вул. Татаренка, 5 А).

💻Зустріч відбуватиметься онлайн. Трансляцію можна переглянути у бібліотеці або приєднатись через  платформу ZOOM.

Щоб стати учасником зустрічі з Уляною Явною, просимо заповнити реєстраційну форму (https://bit.ly/3xpCYsm). Посилання на онлайн-зустріч отримають лише зареєстровані учасники. 

📌Зустріч проходитиме в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks. В межах проєкту бібліотека вже провела низку зустрічей із цікавими лекторами у сфері креативних індустрій, а також отримала нову сучасну літературу в цій галузі.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...