суботу, 19 листопада 2022 р.

Майстер-клас з розпису еко-торбинок

🖌Уже втретє наша команда проводить майстер-клас з розпису еко-торбинок. Цього разу для людей з інвалідністю у співпраці з  Громадською організацією "Тростянецька районна організація інвалідів" на чолі з Наталією Лісафіною.  Участь у заході взяли діти та їхні батьки.

♻️Всі ми добре розуміємо, наскільки важливо берегти довкілля і жити в гармонії з природою. Еко-торби – це альтернатива поліетиленовим пакетам. Вони не тільки бережуть природу, практичні й зручні, але й здатні надихнути на творчість: на них можна малювати, писати, вишивати тощо.

Сподіваємося, наші еко-торбинки не лише стануть в нагоді як предмет щоденного використання, але й чудовим подарунком на згадку про наш #ЦНО_Тростянець.

P.S. І навіть вимкнення 💡світла нам не завадило закінчити почате)

В рамках проєкту "Центри неформальної освіти у Сумській області" за підтримки ГО " Простір рівних можливостей" та фінансової  Програми USAID "Зміцнення громадської довіри".





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...