середу, 11 березня 2020 р.

День народження Великого Кобзаря

У цьому році минає 206 річниця з Дня народження геніального поета Тараса Григоровича Шевченка. Світлий образ Великого Кобзаря − безсмертний, як і сам народ, що породив його. Вічно нетлінна творчість геніального сина України жива подихом життя, биттям гарячого людського серця.
11 березня фахівцем І категорії Тростянецького районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Світланою Бойко та працівниками Тростянецького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Світланою Сизарєвою та Юлією Логвиненко разом із суб’єктами пробації було відвідано Тростянецьку публічну бібліотеку, з метою організації громадянського та патріотичного виховання особистості.
Працівники бібліотеки довели присутнім, що Тарас Шевченко – видатна особистість не тільки для ХІХ століття, а й для будь-якого періоду новітньої української історії. Мабуть, кожний українець усвідомлює, що для нашого народу творчість Великого Кобзаря була, є і залишиться актуальною. Шевченко став духовним пророком для українського народу, він став прикладом патріотизму та відданості рідному краю.
Захід пройшов у доброзичливій та дружній атмосфері, посприяв вихованню почуття любові та поваги до традиції свого народу. Дуже важливо, щоб теперішнє та майбутнє покоління розширювало світогляд та підвищувало моральну та духовну свідомість, підтримували традиції свого народу.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...