середу, 18 березня 2020 р.

«Реформа в дії»

Консультанти Офіс реформ у Сумському регіональному відділенні Асоціації міст України прийняли участь в роботі пересувного консультаційного пункту «Реформа в дії», що був організований Тростянецькою публічною бібліотекою (директор Людмила Єфремова) в партнерстві з ГО «Родинне коло Тростянеччини» (голова Галина Иговская) в рамках проєкту ПУЛЬС, який виконується Асоціацією міст України в партнерстві з IREX та USAID.
Також, консультанти надали практичні рекомендації для посадових осіб Буймерівської та Семеренківської сільських рад, щодо приєднання до Тростянецької міської ради (ОТГ) та подальшої діяльності в рамках одного органу місцевого самоврядування.
За словами консультанта з комунікацій Сумське регіональне відділення Асоціації міст України Карена Агаджанова-Гонсалеса: «Процес добровільного об’єднання територіальних громад добігає свого завершення, і тому важливо щоб кожен мешканець, навіть самого віддаленого села розумів ті права та обов’язки, які з’являються у нього після завершення реформи».





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...