понеділок, 8 травня 2017 р.

Так тримати, ветерани!



   Напередодні Дня Перемоги ветеранську спільноту району в  своїх стінах гостинно прийняла центральна районна бібліотека. Сивочолі ветерани війни і праці, ветерани Збройних Сил і правоохоронних органів відзначили 30-річчя від дня заснування Тростянецької районної організації ветеранів.
   З вітальними промовами виступили голова районної державної адміністрації Дмитро Назаренко, голова районної ради Андрій Корж, заступник міського голови Оксана Заяц. Влада відзначила   важливу роль ветеранської організації у суспільному житті, подякувала  за її діяльність, привітала зі святом та нагородила найактивніших її членів грамотами і квітами.
   Про історію створення та  життя організації розповіли бібліотекарі – модератори заходу, які були за гостинних господарів на  святі. Розповідь перепліталась із презентацією унікальних світлин з життя  ветеранської організації.
   Із ювілейним привітанням до учасників святкового Пленуму звернувся беззмінний голова  Президії районної організації ветеранів, ветеран Міністерства внутрішніх справ Петро Іванович Ілляшенко, який серед іншого, поділився спогадами про роль організації з перших років її створення.
   Вітальні промови звучали від колишніх голів ради ветеранів району, голів первинних  ветеранських організацій, учасників  народного хору  «Ветеран», які порадували присутніх своїм унікальним співом.
   На досягненнях пошукової роботи в місті по дослідженню маловідомих фактів воєнної пори зупинилась молодший науковий співробітник краєзнавчого музею, голова комісії по захисту правди історії Другої Світової війни районної організації ветеранів Ольга Сайко.
   Голова ветеранської організації Володимир Мисенко дякував своїм старшим побратимам за честь жити і працювати поряд з ними, а ветерани, в свою чергу, дякували організаторам за  свято та за уважне і   турботливе ставлення до них.
   Усім учасникам заходу бібліотекарі презентували буклети «Тростянецькій районній  організації ветеранів – 30 років».
 




















Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...