четвер, 18 травня 2017 р.

Відкриваємо Європу разом



Під такою назвою 17 травня  в міському парку  працівники районної бібліотеки разом з учнями 8-б класу  спеціалізованої  школи № 2 провели  євроквест  «Відкриваємо Європу разом», присвячений Дню Європи.
         Мета заходу – донести до сучасної молоді національні надбання різних країн європейської цивілізації.
         Розпочалося свято з Євроальтанки, прикрашеної прапором України та Євросоюзу, жовтоблакитними кульками. В арт-студії школярі та дорослі малювали на обличчях прапори країн Європи та України. А потім дві команди разом з капітанами Яною Кукушкіною та Євгенією Придатченко отримали маршрут гри та вирушили в подорож. Їх маршрут пролягав через зупинки «Знавці Європи», «Європейська», «Метелик Євро - знайка», « Музична», «В гостях у казки» та «Спортивна», де на них чекали цікаві завдання.  За правильні відповіді учасники квесту отримували бали і зірочку, а в кінці змагань було підведено підсумки і визначено команду – переможця. А капітани команд власноруч на синьому полотнищі прикріпили 12 жовтих зірочок, створивши цим  самим символ Євросоюзу – прапор.











 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...