вівторок, 28 березня 2017 р.

Книга – друг на все життя



       27 березня в районній бібліотеці стартував Тиждень дитячої та юнацької книги. Розпочався він святом  «Книга відкриває світ», яке бібліотекарі підготували і провели з учнями 9-А класу спеціалізованої школи № 5.
       Про роль книги в житті підростаючого покоління, про її безмежну силу розповіли школярам працівники бібліотеки. А як вона приходить до читача присутні дізналися з цікавого відео-перегляду «Від папірусу – до електронної книги».
       Під час літературних перегонів старшокласники здійснили мандрівку в світ літератури,  показали свою начитаність, ерудованість, кмітливість, обізнаність в різних напрямках.
       Книгоманів, які прагнули поповнити свій багаж знань, чекали книжкові новинки з молодіжної виставки–поради «Книга відкриває світ».
       Дуже приємно усвідомлювати,  що  наша молодь активна, залюбки читає українську класичну та сучасну літературу, цікавиться  краєзнавчими новинками, творами місцевих письменників та поетів,  бажає  думати та планувати майбутнє, в якому чільне місце займає книжка.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...