пʼятниця, 2 грудня 2016 р.

Круглий стіл до Міжнародного дня людей з інвалідністю



        Напередодні Міжнародного дня інвалідів у районній бібліотеці для дорослих за ініціативою  управління соціального захисту населення, відбувся круглий стіл «Реалії життя та вирішення проблем осіб з інвалідністю».
Привітні й теплі слова звучали від представників влади: першого заступника голови Тростянецької районної державної адміністрації Олега Сипка,  керуючої справами виконавчого апарату районної ради Олени Холодової, заступника міського голови Оксани Заяц.
Учасники круглого столу слухали начальника управління соціального захисту населення Ларису Басову, яка у своєму виступі наголосила на новому спектрі послуг для  людей з інвалідністю, наданні матеріальної допомоги, на виконанні звернень інвалідів та інше.
У засіданні прийняли участь люди, які за службовими обовязками, щоденно переймаються проблемами найменш захищених верств населення. Тож, слово мали  начальник пенсійного фонду Світлана Григорєва, директор районного центру зайнятості Сергій Деркач, директор районного територіального центру соціального обслуговування населення Ольга Шахова.
Медичну службу представляла завідувачка районної поліклініки Олена Гребенюк, а районну організацію інвалідів - бухгалтер Інна Литвин.
         
   Усі присутні говорили  про обов’язок перед людьми з інвалідністю, їх підтримку у цей непростий час та закликали бути уважними один до одного і завжди приходити на допомогу.
            У теплій, дружній атмосфері, за чашкою чаю промайнула майже година корисного спілкування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...