пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

Спорт збирає друзів





    Напередодні Дня фізичної культури і спорту спортивно-інтелектуальний клуб «Фортуна» поповнився новими членами. Ними стали учні 5-Б класу спеціалізованої школи №2. На спортивне свято «Хай спорт український в рекордах живе», яке проходило в міській бібліотеці філії №1 запросили Сергія Проневича – багаторазового чемпіона Сумської області з легкої атлетики, призера міжнародних, всеукраїнських, обласних, район- них спортивних змагань з бігу на короткі та довгі дистанції і молодого тренера.
         Сергій Іванович розповів присутнім про роки самовідданої праці, тренувань до сьомого поту, цілеспрямованість та вольовий гарт. Мистецтво швидкого бігу він почав опановувати з юнацьких років. Свої сили з бігу на короткі дистанції Сергій спробував у 9-му класі Боромлянської школи  на стадіоні ім. В.Куца. Він захопився легкою атлетикою, почав тренуватися наполегливо і регулярно. Згодом прийшли успіхи на змаганнях, перемоги  та нагороди.
         Молодий спортсмен прийшов на свято з медалями, грамотами, дипломами. Юнакам та дівчаткам дуже було цікаво доторкнутися до нагород. Вони жваво задавали питання, цікавились. На даний час Сергій Іванович тренує молодь, тож і мав нагоду запросити всіх присутніх на секцію легкої атлетики.
         Про спортивно-інтелектуальний клуб «Фортуна», його роботу, досягнення розповіла керівник культмасових заходів бібліотекар Алла Новікова.
Керівник клубу Сергій Світенко привітав молодих людей зі святом та надав корисні поради, як треба займатися спортом, щоб бути здоровим.
          Чудовим доповненням до заходу стала спортивна вікторина. 







Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...