середу, 21 вересня 2016 р.

Живе в народі пам’ять про героїв.



   День партизанської слави в Україні, який відзначається 22 вересня - це данина всенародної поваги та вшанування пам’яті усіх тих, хто під час Другої світової війни боровся за свободу своєї країни, свого народу не шкодуючи ні сил, ні власного життя.
     Напередодні цієї пам’ятної дати в читальній залі Тростянецької район- ної бібліотеки ім. Л. Українки з учнями  10-х класів спеціалізованої школи №2 був проведений урок патріотизму Живе в народі память про героїв.
     Бібліотекарі відділу обслуговування Наталія Пономаренко та Віра Буян розповіли учням про героїв-партизан  нашого району, про партизанський рух на території рідного краю, про підпільні організації на окупованих територіях.
     Школярі переглянули відеофільм про легендарну людину, командира партизанського зєднання С.А.Ковпака.
      Учениця 10-б класу Олена Таран прочитала поему Р.Рождественського Реквієм
      На абонементі організована розгорнута книжкова виставка-пам’ять “Сторінками партизанської слави.” З літератури, представленої на виставці, можна дізнатись багато інформації про підпільну діяльність в роки Другої світової війни.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...