понеділок, 13 червня 2016 р.

Вболівай за улюблену команду в бібліотеці




  13 червня в Інтернет-залі зібралися любителі футболу, члени спортивно-інтелектуального клубу «Фортуна», користувачі бібліотеки, щоб разом відсвяткувати урочисту подію в сфері футболу, поспілкуватися,  і ще раз переглянути матч команд у групі С  «Німеччина – Україна».
   Минулої п’ятниці фінішувала кількарічна підготовча кампанія Франції до фінального турніру Євро - 2016. Пятнадцятий європейський чемпіонат, у якому вперше змагаються 24 збірної, стартував у паризькому передмісті Сен-Дені, на знаменитій арені «Стад-де-Франс». А вже 12 червня в рамках щорічного мундіалю наша національна збірна провела поєдинок з чинним чемпіоном світу, командою Німеччини. Увечері о 22:00 в Ліллі на стадіоні «П’єр Мруа» англійський рефері Мартін Аткінсон дав свисток і розпочався матч, який українські вболівальники чекали з нетерпінням.
   Саме цій події було присвячене чергове засідання клубу. Присутні ще раз переглянули онлайн-трансляцію матчу жваво обговорюючи гру. І хоча збірна України не змогла подарувати першу дзвінку сенсацію на турнірі (вона програла чемпіонам світу – 2014 з рахунком 2:0), всі сподіваються, що у нашої української команди ще все попереду.
   Підсумком засідання стала спортивна вікторина «Футбол світу і світ футболу» та перегляд спортивної періодики «Новини спорту».
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...