пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Школа правової культури для підлітків



    З 5 по 9 жовтня в районі проходив тиждень правових знань.
    З метою попередження і профілактики правопорушень серед неповнолітніх в читальній залі районної бібліотеки відбувся захід: школа правової культури «Громадянин ХХІ століття», на який були запрошені учні 9 – В класу спеціалізованої школи №5 (класний керівник Кушнірьова О.Л.) та оперуповноважений кримінальної міліції у справах неповнолітніх Слабоспицький Владислав Сергійович.
     Працівник правоохоронних органів розповів школярам про їх права та обов’язки, про адміністративну та кримінальну відповідальність молодих людей, надав декілька порад щодо уникнення неприємностей з боку закону та як треба поводитися, якщо підлітка затримала міліція.
   Молодь уважно слухала розповідь міліціонера, задавала питання.
   Бібліотекар Алла Новікова познайомила присутніх з літературою, представленою на книжковій виставці «Правова стежина»,  та сказала: «Кримінальні історії цікаві, коли їх дивишся на екрані, але в реальному житті не все так просто, і краще в такі історії не потраплять.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...