четвер, 29 жовтня 2015 р.

Славний ювілей людини честі


      27 жовтня свій 85-ти літній ювілей відзначила людина з унікальною життєвою долею – голова ради ветеранів міліції, ветеран МВС, колишній заступник начальника Тростянецького райвідділу міліції, майор у відставці Петро Іванович Ілляшенко.
     У цей святковий для іменинника день, його вітали численні друзі,  товариші по службі, керівництво районної організації ветеранів і, звичайно ж, найрідніші люди ювіляра – дружина та діти.
      Виступаючі, а їх було більше 30-ти, розповідали про високий авторитет Петра Івановича серед правоохоронців, про його внесок у боротьбу зі злочинністю, про значну роль ювіляра у становленні кожного з них як правоохоронця.
    Життя ювіляра, як і всього його покоління, було сповнене нелегких випробувань голодними роками, війною, розрухою. Але, не дивлячись ні на що, Петро Іванович прожив своє життя гідно, з відкритою душею і чуйним серцем. Про все це повідали присутнім працівники бібліотеки, які тісно співпрацюють з районною організацією ветеранів і вшанування відомих людей міста стало для них уже традицією.
       Петро Іванович – прекрасний сімянин. Більше шести десятиліть крокує він по життю зі своєю дружиною Валентиною Назарівною. Ділять разом все, що дарує доля. Виховали двох достойних дітей. Хочеться вклонитися їхній любові та набратися такої ж снаги.
   Талановита людина – талановита в усьому. Таким є і Петро Іванович Ілляшенко. Він глибоко закоханий в українську пісню і українське слово, натхненно читає поезію, має прекрасний голос. Його слухати – це одне задоволення.
   У цей день на адресу ювіляра надійшло чимало теплих слів та щирих побажань. Люди памятають і поважають Петра Івановича, його працю, організаторські здібності. Він і нині користується заслуженим авторитетом серед колишніх колег.
    Петре Івановичу! Нехай Ваш ювілей мудрості не засмучує Вас, не забирає сили, а тільки надихає, приносить радість і умиротворіння.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...