четвер, 17 вересня 2015 р.

Поезія – сповідь душі




Погожого осіннього дня читальна зала районної бібліотеки знову зібрала своїх друзів – членів  поетичного клубу «Ліра»  на чергове засідання під назвою «Саме, саме, саме…». Кожне засідання має свою тематику і ось це  про саме найкраще, саме  найсокровенніше, саме найулюбленіше.
Відкрила захід голова клубу Олена Штанько вітаннями з днем народження,  яке  відзначили напередодні, усіх іменників та вручила їм  вітальні листівки.
А потім затишну залу заполонила мелодія слова. Власні та улюблені поетичні твори інших поетів читали: Олег Шелест, Лілія  Ільченко, Марія Бородіна, Ніна Шимацька , Василь Залавський, Людмила Ісаєва, Віра Панченко, Олена Штанько, Ольга Степанко, Марія Добродєєва , Галина Зікрань. Вірш Євдокії Калашник, присвячений памяті мами прочитала бібліотекар Олена Іванцова.
Поетичні рядки, що йшли від серця, присвячені дорогим і близьким людям, коханню, рідній землі, життєвим цінностям торкнулися струн душі усіх присутніх.
Чудову творчу атмосферу живого, активного спілкування прикрашали пісні у виконанні Олени Штанько-молодшої та Леоніда Григорця, який виніс на розсуд присутніх і свій  власний твір, що може стати  своєрідним гімном поетичного клубу «Ліра».
Сьогодні людям бракує спілкування, позитивних емоцій, гарного настрою. Якщо бажаєте створити прекрасну мить для себе і для інших, щоб жити з радістю і любовю, завітайте у районну бібліотеку для дорослих.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...