середу, 24 грудня 2014 р.

О спорт – це просто клас!



О спорт, о спорт!
Це просто клас!
Дружіть із ним завжди,
Здоров’я, юність, силу дасть
І творчої снаги.


 Під таким гаслом пройшло чергове засідання спортивно-інтелектуального клубу «Фортуна», що діє при районній бібліотеці ось уже 3 роки. Цього разу було вирішено провести його у спортивному залі спеціалізованої школи №2. Адже майже всі учні 9-го класу цієї школи є членами клубу.
   Бібліотекарі підготували для юнаків та дівчат інтелектуально-спортивний турнір «Ера спорту» та намагалися створити гарний настрій і надати учасникам можливість вдосконалю- вати рухові вміння в невимушеній обстановці. В цьому їм всіляко допомагав вчитель фізкультури Володимир Васильович Попков.

    Спочатку молодь взяла участь у вікторині «Знавець видів спорту». А потім із задоволення демонстрували свою силу, спритність, вправність, винахідливість в естафетах та силових вправах і просто відпочивали. Дві команди учасників змагалися в попаданні м’яча в корзину, стрибали через скакалку, брали участь у іграх та конкурсах.
   Молодь залишилась задоволеною:  адже спорт – це, насамперед, здоровя.
   Сподіваємось, що той запал та гарний настрій, який панував на заході, залишиться надовго.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...