вівторок, 23 грудня 2014 р.

Бібліотекам на селі — жити!



    18 грудня в приміщенні Тростянецької РДА відбулась нарада за  участі голів сільських рад Тростянеччини.Одним із основних питань, що порушувалось на нараді, було питання роботи сільських бібліотек в умовах децентралізації, а саме:
 -матеріальна база книгозбірень і проведення необхідних ремонтів,технічне переоснащення закладів;
  -переведення працівників бібліотек на повну зайнятість відповідно навантаження;
    -поповнення бібліотечних фондів.
   Директорка районної бібліотеки Людмила Єфремова  підвела підсумки роботи сільських бібліотек, наголосила на досягненнях та недоліках в роботі та на  співпраці бібліотек  і громади.
   Особливо відмічена  співпраця Боромлянської, Білківської, Жигайлівської,       Зарічненської, Криничненської, Кам'янської сільських рад та бібліотек, а це і ремонти приміщеннь, і встановлення телефону та швидкісного безлімітного інтернету, належна передплата на 2014-2015роки.
    “Головна мета зібрання — налагодження дієвої співпраці та підвищення авторитету  бібліотек і органів місцевого самоврядування,” — прокоментував  засідання Буймерський сільський голова Микола Комишанський.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...