четвер, 24 липня 2014 р.

Четвертий ярмарок бібліотечних інновацій



  Нещодавно в Києві відбулась заключна подія програми "Бібліоміст" - четвертий ярмарок бібліотеч- них інновацій, на який була запрошена і директорка  Тростянецької центральної районної бібліотеки Людмила Єфремова.
     Тема цьогорічного ярмарку - «Сучасна бібліотека: міст ваш!». «Купити» на ньому можна було низку ресурсів та ідей, створених за час роботи програми, які допоможуть бібліотекам України розвиватися і впроваджувати нові послуги для громад.
  Учасників ярмарку вітали: Перший заступник Міністра культури України Олеся Островська-Люта, Президент Української бібліотечної асоціації Ірина Шевченко, а також директор програми  “Бібліоміст Матей Новак”
    


 Людмила Єфремова приймала участь у навчальних секціях:  ІТ-експрес-майстер-клас від випускників програми “Сучасний бібліотекар”, в роботі секцій "Як визначити і показати соціально-економічну цінність бібліотеки", “Роль бібліотек у формуванні медіаграмотності”  та в презентації курсів дистанційного навчання.
    Ярмарок підтвердив - співпраця  бібліотек з програмою "Бібліоміст" - найкращий гарант якості бібліотечних послуг.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...