вівторок, 3 червня 2014 р.

Усі ми родом із дитинства



      Саме під такою назвою відбулося свято , яке було приурочене до Дня захисту дітей. Восьмикласники спеціалізованої школи №2 цікаво провели свій вільний час в стінах районної бібліотеки. Бібліотекарі Алла Новікова, Наталія Пономаренко, Віра Буян запропонували їм  розважальну програму з вікторинами, загадками, конкурсами, спортивними змаганнями.
                                                            Підлітки залюбки поринули в дитинство, побували в казковій країні, пригадали свої улюблені казки, героїв казок, взяли участь в конкурсі «Угадай мелодію», де звучали дитячі пісні , самі співали за музичною підказкою, показували акторську майстерність , читаючи дитячі віршики, брали активну участь в спортивних змаганнях.
      Підводячи підсумки свята були визнані і переможці. Ними стали : в номінації «Найкмітливіший» став Радіон Дядюшко; «Найактивніший» - Оксана Цілуйко;«Найспритніший» - Аня Ошкадьорова.
      Цього Дня в залі панувало тепло дитячих посмішок, сонячний настрій та щирість в очах молоді. Дуже важливо, щоб ми завжди пам’ятали – усі ми родом із дитинства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...