пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

Чорнобильська весна 86-го року




Весна 86-го в Україні буяла первоцвітом  садів. Напевне, вона б і не запам'яталася  нам ні чим особливим якби ... не чорний день в історії України. Це день коли Чорнобиль став відомим усьому людству. Це слово сьогодні є символом горя , страждань. Це — земля стежки якої заросли травами і якими ніхто не ходить. Гірка слава, як полин.
            До 28-річниці Чорнобильської трагедії в  Інтернет-залі бібліотекарі Олена Іванцова  та Наталія Кулібаба провели чорнобильський  хроноскоп “Б'ють у серце Чорнобиля дзвони    для учнів  6-10 класів  спеціалізованої школи  № 1      .
            На захід був запрошений ліквідатор аварії на ЧАЕС капітан запасу Сумченко Володимир Борисович. Він поділився з учнями спогадаи про героїчну і самовіддану працю, про свій трудовий внесок у ліквідацію страшного лиха у 1986 році.
             Школярі отримали вичерпні відповіді на всі запитання, що їх цікавили. Під час проведення заходу були використані відеоматеріали.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...