понеділок, 14 жовтня 2013 р.

Вечір-зустріч в Боромлянській бібліотеці



  Добром забуте серце обігрійте - під такою  назвою пройшов вечір-зустріч у Боромлянській сільській бібліотеці. Він дав не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, а й привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. 

    На вечір були запрошені ветерани педагогічної ниви, які багато років віддали улюбленій справі – вихованню підростаючого покоління. Чимало випробувань, болю і втрат довелося пережити цим людям і при цьому зберегти гідність, віру, любов, пронести через все своє життя. 
    Бібліотекарі щиро, від усього серця привітали всіх, побажали міцного здоров’я, довгих років життя і вручили найактивнішим учасникам усіх масових заходів, які проводяться в бібліотеці, солодкі призи й листи подяки. 

  На вечері виступили учні Боромлянської школи, які читали вірші і співали пісні, говорили про виховання людяності, милосердя, співчуття і шанобливого ставлення до людей. Потім надали слово ветеранам, вони розповідали про свій життєвий шлях, згадали молоді роки. Це постійні користувачі і волонтери бібліотеки - Солоха Г.І., Задесенець В.І., Івченко В.П., Касьяненко Г.І.. Вечір – зустріч пройшов у задушевній, щирій атмосфері.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...