пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

Чорнобиль – попередження, набат, його уроки людство не забуде




  26 квітня ми 27-й рік поспіль згадуємо вибух, що пролунав на увесь світ, і людей, які мужньо захищали нас від його наслідків – ліквідаторів, телевізійників, фоторепортерів, що інформували суспільство про розвиток подій з епіцентру катастрофи, та звичайних громадян, які, опинившись один на один із лихом знайшли в собі сили захищатися і захищати.
     Так,  25 квітня бібліотекарі відділу обслуговування Наталія Кулібаба та Олена Іванцова провели в СШ № 5 для учнів 7-Б класу екологічний репортаж «Чорнобиль – попередження, набат, його уроки людство не забуде». Вони розповіли школярам про ті страшні часи, які довелося пережити людям в Чорнобилі  і про боротьбу з наслідками аварії. Під час заходу діти переглянули відео сюжет «За 5 хвилин до вибуху» та фото-презентацію про Чорнобильську трагедію, яку продемонструвала шкільний бібліотекар Людмила Саєнко. Була оформлена тематична викладка літератури «Чорнобиль – скорбота памяті людської».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...