пʼятницю, 12 квітня 2013 р.

Майбутнє починається в сучасній бібліотеці



   Нещодавно  директор КЗ “Тростянецька районна централізована бібліотечна система” Людмила Єфремова повернулася з триденного навчального візиту по обміну досвідом між інноваційними бібліотеками -  партнерами програми “Бібліоміст”, який проходив на базі бібліотек Херсонської області. 
      Для участі в навчальному візиті було подано 160 заявок від бібліотечних працівників з усієї України. Жорсткий конкурсний відбір пройшло лише 20. В число щасливчиків  потрапила і Тростянецька районна бібліотека.
   В Херсонській обласній бібліотеці зібралися представники обласних бібліотек та централізованих бібліотечних систем з різних регіонів України. Саме тут і розпочалися навчання. Наступними були інші бібліотеки Херсонської області.
      До уваги колег спеціалісти Херсонщини запропонували  кращий досвід із впровадження інноваційних бібліотечних послуг, а саме: проведення адвокаційних компаній та ефективне відстоювання інтересів  бібліотеки; допомога сучасних технологій  у популяризації  читання; використання соціальних мереж у роботі з користувачами та інші. Одним словом подивитись було на що. Кращі здобутки колег ми плануємо запровадити в своїй бібліотеці. Тому звертаюсь до громади міста: “Слідкуйте за нашими оголошеннями  та чекайте на щось нове і  цікаве від бібліотеки”.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...