четвер, 16 лютого 2012 р.

Війна, якої ніколи не забути

    Увійшла в історію афганська неоголошена війна. Багато років нас будуть турбувати  голоси загиблих і живих- війни не проходять безслідно.
    Це була героїчна  і трагічна війна, вона тривала у два рази довше  ніж Велика Вітчизняна. Нікому і ніким не оголошена , вона вимагає глибокого усвідомлення.
  15 лютого 2012 року виповнюється 23- річниця виводу радянських військ із Афганістану. Ця подія не залишає нікого байдужим і сьогодні.
            В районній бібліотеці на абонементі представлений тематичний перегляд “Афганський злом в літературі”. Користувачі можуть ознайомитися з творами таких авторів:
 Бушуєва,К. Афганістан — ти біль солдатський.
Проханов,А.. Там, в Афганистане.
                        Светлей лазури.
                         Дерево в центре Кабула.
Теплов, Ю. Среди афганских гор,
та багатьма іншими.
            І зараз у ХХІ столітті на нашій планеті панують війни. Та ми маємо надію, що в майбутньому на всій землі пануватимуть мир і злагода, що батьки виховуватимуть своїх дітей добрими, чесними, відданими людьми, істинними патріотами своєї країни, що люди забудуть навіть значення слова “війна”.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...