пʼятницю, 24 лютого 2012 р.

Пам'ятаймо, шануймо, бережімо...


23 лютого весь народ  України відзначив День захисника Вітчизни. В цей день ми вшановуємо всіх., хто причетний до цього високого звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною  і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка готується одягти військову форму. Саме для молодих юнаків — учнів професійного ліцею в Інтернет-центрі районної бібліотеки пройшла година мужності “Захисник Вітчизни - професія кольору “хакі”. Ведучі заходу  бібліотекарі Олена Іванцова та Наталія Кулібаба нагадали хлопцям про славні традиції Збройних сил України, якими вони зобов'язані козацтву. Закликали завжди пам'ятати про те, що вони майбутні воїни і до цієї відповідальної справи потрібно готувати себе ще з дитинства .Звучала і прекрасна поезія В.Симоненка, О.Лупія.
Справжньої зворушливості заходу надав перегляд  відеосюжетів з відомих кінофільмів військової тематики. Оригінальним акробатичним номером привітала  юнаків зі святом вихованка студії “Едельвейс” Палацу дітей та юнацтва Світлана Феденко.
Як майбутні захисники Вітчизни знають історію української армії, армійської зброї показала вікторина, яку ведучі провели наприкінці заходу. Всім учасникам вікторини  були вручені солодкі подарунки, які надала благодійна організація “Тростянеччина- рідний край”.







        

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...