четвер, 30 березня 2023 р.

Тростянецька публічна бібліотека - ресурсний центр для креативної молоді та підприємців!

🔖Підводимо о підсумки участі нашої бібліотеки у  проєкті «Економічний RestART», організатором якого виступила Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks:

Бібліотека трансформувалися в центр підтримки та розвитку молоді та креативних підприємців.

В бібліотеці була  організована серія професійних, профорієнтаційних та мотивуючих зустрічей із молоддю, представниками креативних індустрій, а також підприємцями, котрі розвивають власну справу в творчій галузі.

Також проведено конкурс мотиваційних листів, завдяки  яким 3 особи нашої громади  отримали можливість безкоштовно пройти навчання на освітній платформі Projector на одному з обраних курсів – Web Design, Motion Design та Game Design.

8 бібліотекарів  пройшли спеціалізоване навчання та можуть стати консультантами для креативної молоді та підприємців міста.

Наша бліотека отримала нові книги з креативних індустрій, 2 ноутбуки, потужний комп"ютер та кольоровий принтер(МФУ) всього на суму близько 170 тис. грн., за допомогою яких креативна молодь та підприємці можуть прослуховувати онлайн-курси з креативної тематики, подавати заявки на навчання, організовувати та проводити онлайн-зустрічі із потенційними покупцями та партнерами та навіть продавати власну продукцію чи послуги онлайн.

Був створений куточок  відеомонтажу та відеоблогінгу, задля створення портфоліо для виробників хендмейду у бібліотеці тощо. 

Висловлюємо щиру  подяку грантодавцям та всій команді Української бібліотечної асоціації/Ukrainian Library Association ( @Oksana Brui та Оксана Боярінова), завдяки яким цей проєкт став можливим,  тренерам  @Володимир Воробей i @Oksana Puzhakovska, та всім причетним, без яких всіх результатів, що були перелічені вище, ми б не досягли!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...