вівторок, 21 березня 2023 р.

Захід до Всесвітнього дня водних ресурсів

💦До Всесвітнього дня водних ресурсів в Тростянецькій бібліотеці пройшов показ документального фільму про права людини Docudays "І кожна річка"

🙌До Тростянецької публічної бібліотеки завітали учні 5-Б класу Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 2 разом з класним керівником Оксаною Арнаутовою. Говорили про значення і важливість води для живих організмів, раціональне використання водних ресурсів, вплив військових дій на території нашої країни на стан прісноводних водойм та роль сортування сміття в цьому процесі.

🤝Чудова рефлексія - робота в групах. Для закріплення теоретичної частини та глибшого розуміння теми збереження води влаштували батл, де кожна з команд міркували над важливістю ️сортування сміття за допомогою гри "Еко-мемо", спробували розібратися де саме можна використовувати перероблений 🗑пластик, вивчали 🦞прісноводних жителів та зіграли в інтерактивну вікторину на платформі Kahoot!

📌Проєкт "Освіта в умовах надзвичайних ситуацій та ініціатива з захисту для найбільш уразливих верств населення в Україні" реалізується Центр неформальної освіти Тростянець за підтримки Фонду AVSI та його місцевим партнером ГО «Еммаус». Донором проєкту є Гуманітарний фонд для України.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...