суботу, 8 жовтня 2022 р.

💻ФІНАЛ курсів з Web-дизайну

📌1,5 місяці навчання, 12 занять, 10 учасників пройшли курс з Web-дизайну по вивченню основ програми PhotoShop, щоб надалі застосовувати отримані знання для розроблення якісного контенту та реклами державних закладів Тростянецької громади. До курсу також долучилися і внутрішньо-переміщені особи, які тепер мають можливість вийти на ринок праці з новими знаннями.

🗯«Чудова подача матеріалу для новачків, актуальна інформація, неабиякий досвід у вивченні програми PhotoShop, який розкриває купу можливостей», - відгуки від наших учасників.

Щиро дякуємо за розробку даного курсу Юрію Гордієнко, провідному програмісту, розробнику стартапів, онлайн ігор та соціальних майданчиків, який з задоволенням приєднався до ініціативи та поділився своїм досвідом та знаннями з охочими.

В рамках проєкту «Центри неформальної освіти у Сумській області» за підтримки ГО «Простір рівних можливостей» та фінансової  Програми USAID «Зміцнення громадської довіри».





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...