суботу, 12 лютого 2022 р.

❤Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів

Це одвічна тема поезії, музики🎼, сенс повноцінного людського життя. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті.

Найромантичніше свято року - День Святого Валентина💕. У цей день хочеться сказати комусь найкращі у світі слова, зізнатися якщо не в коханні, то хоча б у приязні чи симпатії.

Напередодні цього свята в Тростянецька публічна бібліотека зібралися члени поетичного клубу «Ліра», щоб разом з працівниками бібліотеки поринути у чарівний світ кохання, згадати про поетів і митців світу та їх коханих жінок, прослухати улюблені пісні.

👌Не залишилися непоміченими і ліричні вірші завдяки талановитому виконанню Алли Захарченко, Людмили Ісаєвої, Галини Зікрань, Марії Бородіної, Людмили Захарченко. Читали як власні твори, так і відомих українських та зарубіжних поетів: Василь Симоненко, Володимир Сосюра, Максим Рильський, Едуард Асадов, Олександр Пушкін та інші.

Бібліотекарі презентували присутнім романтичну виставку📚 «Любов - це окраса життя», на якій представлялися твори присвячені темі кохання.

💞Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Ми знаємо, що вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання. Адже у всі віки письменники описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...