середу, 9 вересня 2020 р.

Раді вас вітати в нашому клубі садівників і квітникарів!

Всіх, хто бажає навчитися доглядати за квітами та декоративними рослинами, запрошуємо долучитися до нашого дружнього клубу! Щосереди в Тростянецькій публічній бібліотеці об 11:00 збираються шанувальники рослинного світу!

На попередньому засіданні садівників, голова нашого клубу, Юрий Владимирович, розфарбував наші осінні дні різнобарвними, квітучими кольорами хризантем! Всім присутнім він подарував по декілька видів цієї осіннєпахнучої квітки! Ці хризантеми вже прикрашають наші домівки та клумби, адже їх можна вирощувати як у відкритому грунті, так і в горщиках в кімнатних умовах! Дякуємо Юрію за таку красу!

На вчорашній зустрічі садівників та квітникарів, Юрій знову порадував членів свого клубу ще одним різновидом хризантеми та одним із видів очитка.

Також обговорювали ідеї щодо облаштування декоративних водоймищ. Дехто з наших членів мають таку красу на своїй земельній ділянці, зроблену їхніми руками самостійно! У нас ви отримаєте гарні поради та ідеї що до розподілу та дизайну вашої присадибної ділянки.

Дуже цікавими були переглянуті відео, підібрані нашим керівником, а саме:"10 видів незвичайних рослин з неймовірними здібностями" та "10 найдивовижніших дерев світу!" Після побаченого ми сміливо можемо заявити, що природа рослинного світу може надихати, вражати, дивувати... і ці зелені легені нашої планети мають своє особисте дихання в нашому людському житті...







Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...