середу, 16 жовтня 2019 р.

Дослідницький воркшоп зібрав жителів у Тростянецькій публічній бібліотеці

  Благоустрій і озеленення вулиць має велике значення в упорядкуванні всього міста,а особливо його архітектурне оформлення. Тож, саме 15-16 жовтня на дводенному планувальному воркшопі  студенти-архітектори разом з мешканцями міста згенерували цікаві ідеї та запроектували ключові об’єкти для створення ще одного затишного оазису для культурного відпочинку в нашому місті – скверу біля бібліотеки та інклюзивного центру.
  Важливою стала практика залучення мешканців, яка в світі дуже часто використовується, коли на всіх етапах проектування у жителів є можливість висловити свою думку. Активну позицію висловив міський голова Юрій  Бова , який запропонував свою концепцію в проектуванні даної території, посилаючись на досвід інших країн. Також  міський голова  вислухав  побажання та зауваження присутніх у залі.
Дякуємо всім організаторам польсько-українського проекту  «Розвиток сучасних громад \Простір\Планування\Залучення» та фундації  «Fundacja Inna Przestrzeń» за плідну співпрацю.






































Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...