четвер, 13 грудня 2018 р.

При пожежі, як один, набираємо 101!


Для учнів 5-х класів  ЗЗСО №5 в публічній бібліотеці був проведений урок безпеки «При пожежі, як один, набираємо 101!». Гостем заходу став інспектор державного пожежного нагляду капітан Євген Скринник.Він  розповів, як поводитися в тій чи іншій ситуації, як потрібно правильно викликати пожежну охорону, що необхідно робити, якщо сталася пожежа в школі або вдома.
Бібліотекар пояснила, чому «сірники - дітям не іграшка», що гра з вогнем дуже небезпечна, вогонь приносить багато добра, але без нагляду може перетворитися в жорстокого ворога людини, приносячи біди і нещастя.   
За допомогою наочних посібників від представника FIAB Verona - Amici della Bicicletta onlus Олександра Бобровського дітям нагадали номери екстрених слуєб.
Щоб стати пожежником потрібна спритність, сміливість, розум. Всі ці риси діти намагалися показати в конкурсі «Марафон загадок», іграх «Виявлення джерел небезпеки», «Знавці пожежних знаків», «Гасимо пожежу», «Пошук ляльки, відповідали на запитання вікторини «Так чи ні». 
Захід вийшов дуже видовищним, цікавим і пізнавальним.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...