пʼятницю, 20 березня 2015 р.

Все на світі треба пережити



   19 березня «цариці поезії» Ліні Василівні Костенко виповнилось 85 років. Ліна Костенко – рідкісний майстер у володінні словом, її творчість спонукає до читання, до переосмислення сьогодення через призму часу.  Її знають, люблять і обожнюють мільйони людей в Україні. Слухаючи її поезію, неможливо приховати захоплення красою і вишуканістю поетичного слова. В цьому мали змогу переконатися учні  11-б класу СШ №5.
 Бібліотекарі районної бібліотеки Олена Іванцова та Наталія Кулібаба підготували і провели для них літератуно-музичну композицію «Все на світі треба пережити»  про шляхи нелегкої долі Ліни Василівни та її поезію.
   Сценарій вдало доповнила відеопрезентація: на екрані, слайд за слайдом, перед присутніми відкривалися віршовані сторінки життя сучасного українського класика.
   Життєпис Ліни Костенко – у її слові. Її поезія інтелектуальна, пронизлива, глибоко лірична за своїми внутрішніми ознаками, часом фаталістична, але вона завжди неповторна. На заході присутні серцем доторкнулися до поетичного слова Ліни Костенко. Із задоволенням читали вірші.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...