четвер, 11 вересня 2014 р.

День інформації «Митець світової слави»



   Олександр Петрович Довженко! Кому не відоме це славне імя сьогодні? Письменник і кінорежисер, художник і політик, великий патріот свого народу і син свого часу. Кого не хвилюють його твори «Зачарована Десна», «Поема про море»,  «Україна в огні», хто не бачив його кінофільми «Земля», «Аероград», «Щорс», «Повісь полумяних літ»,Мічурин»?
   Саме цій неординарній постаті, з нагоди 120-річчя від дня народження, був присвячений день інформації «Митець світової слави», яку працівники районної бібліотеки Олена Іванцова, Зоя Каруна та учениця Юлія Сорока провели для учнів 10-х класів СШ№5.
   Старшокласники мали змогу прослухати літературно-музичну акварель «Він родився і жив для добра і любові», подивитися фрагменти з фільму «Земля», переглянути слайд-шоу «Великий зодчий українського кінематографу» та познайомитися з викладкою літератури про життя та творче надбання митця світової слави.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...