четвер, 19 вересня 2013 р.

Школа майстерності для прийомних батьків



19 вересня  в читальній залі районної центральної бібліотеки  пройшла Школа майстерності для прийомних батьків. Мета заходу — підвищення обізнаності  прийомних батьків  у різних питаннях правового, педагогічного, методичного, психологічного значення та уміння їх вирішувати. Відкрила школу майстерності  директор ЦСССДМ  Ганжеленко Т.В. Доповіддю “Навчання прийомних батьків — одна із складових  ефективного спілкування  прийомних батьків та їх підопічних”. Інспектор Тростянецького  підрозділу кримінально-виконавчої інспекції Саєнко К.В.  навчав профілактики правопорушень серед підлітків.

            Бібліотекар районної бібліотеки для дітей Бєльська Н.М. розповіла присутнім про виховне значення книги у житті кожної дитини та наголосила, що залучення дитини до читання - один із головних обов'язків батьків.
            Провідний спеціаліст ЦСССДМ  Горбачова О.М. розробила разом з батьками психолого-педагогічні ситуації та методи їх вирішення. На завершення зустрічі була проведена екскурсія  бібліотекою так кожен з прийомних батьків отримав рекламні бібліотечні буклети.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...