середу, 31 липня 2013 р.

І квітнуть мрії поетеси



    1 серпня виповнюється 100 років від дня смерті відомої української письменниці, поетеси, публіциста Лесі Українки.

      Напередодні, в комп'ютерній залі  районної бібліотеки, яка до речі носить ім'я цієї Великої українки, відбувся поетичний вернісаж “А в неї - що не вірш - поема, а в неї- що не дума, - то життя”. Ведучі заходу Зоя Каруна та Алла Новікова розповіли присутнім про велич таланту та висоту духу Лесі Українки. Лунали рядки поетичних творів, уривки з драми-феєрії “Лісова пісня”. Свято художнього слова супроводжувалося “голосом ніжним тонкої сопілки”, ніби сама Леся  обізвалася до восьмикласників СШ № 2.
    Діти з цікавістю не лише слухали слово Лесі Українки, а й переглянули про неї фільм, більш дізналися про особисте життя поетеси, про драму її серця.

    До уваги школярів була представлена літературна виставка “Леся Українка- провісниця світанків голубих”. Також до цієї події в бібліотеці оформлена експрес- інформація та підготовлена пам'ятка -присвята “Леся Українка- титан слова”.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...