середу, 8 травня 2013 р.

День Перемоги - 9 травня



                                              Весна така, аж серце завмирає !
Земля   квітує  та  звучать пісні.
І свято Перемоги йде до краю,
Найкраще наше свято навесні . . .


     Перемога над фашистською Німеччиною 9 травня 1945 року – одна з найвизначніших подій світової історії. На боротьбу із загарбниками піднялися всі :  старі й малі,  чоловіки й жінки. Весь народ сприйняв цю війну як всенародну, священну. З нагоди 68-ї річниці Великої Перемоги в районній бібліотеці  на абонементі  представлено розгорнуту ілюстровану книжкову виставку-панораму «Війна і Перемога: біль і пам’ять», яка розкриває сторінки найстрашнішої в історії людства війни, що забрала життя мільйонів людей. Книги , представлені  на виставці допоможуть  нашим читачам ще раз згадати героїчні , трагічні сторінки історії нашої країни в часи грізної і жорстокої Великої Вітчизняної війни.
       Також, у районній бібліотеці до Дня Перемоги для користувачів абонементу організована виставка - акція «Прочитай книгу про війну!», де кожен бажаючий зможе вибрати собі книгу за смаком. Тут представлені воєнні мемуари, художні книги про війну, видання історичної тематики, спогади фронтовиків та солдатські листи.
     Схиляємо низько голови перед тими, хто величезною ціною здобув перемогу заради мирного майбутнього наступних поколінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...