пʼятницю, 6 липня 2012 р.

Україна — земля оксамитових зелених лісів та блакитних озер


    Багата і щедра природа нашої країни. Для кожного куточка України характерні  свої неповторні  ландшафти, унікальні природні комплекси , своєрідний рослинний і тваринний світ. Все це наше спільне багатство, яке потрібно не тільки зберігати, а й, примноживши  силу й красу рідної землі, передати його наступним поколінням.
  Ліси прикрашають землю. Вони вчать людину розуміти прекрасне і навіюють ій піднесений настрій. Щоб дізнатися більше про красу рідної Батьківщини 06.07.2012р. користувачі разом з бібліотекарем районної бібліотеки здійснили екоподорож у світ  природи України.
      Наша країна прекрасна. У ній є безкраї поля , густі ліси й зелені гори. Щоб бути гідним громадянином України треба знати й любити рідну природу.
       Учасникам заходу була представлена книжкова виставка “Вода — життя основа”.
      Кожна річечка чи озерце мають свою неповторну красу. Можна приходити на одну           й ту ж водойму десятки разів і щоразу відкривати для себе щось нове. Потрібно дбати про те, щоб цими краєвидами могли насолоджуватись й наші нащадки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...