понеділок, 23 січня 2012 р.

Новорічні посиденьки у бібліотеці

Низка заходів до новорічних та різдвяних свят пройшла у комунальному закладі «Тростянецька районна централізована бібліотечна система». Зберігаючи звичаї та обряди наших предків, бібліотекарі Алла Новікова та Наталка Пономаренко у перші дні Нового року запросили шести- та семикласників школи № 2 на цікаву новорічну подорож “Новий рік крокує планетою” та новорічний коктейль “А рік Новий — творець фортуни, нові запалює зірки”. 
          Школярі дізналися про те, як зустрічають і святкують Новий рік у країнах світу, звідки до нас прийшла красуня-ялинка та про доброго і щедрого Діда Мороза. Підлітки взяли участь також у розважальних вікторинах, веселих конкурсах, іграх та змаганнях.
Напередодні старого Нового року — 13 січня, учні 6, 8-Б та 10-А класів СШ №2 із колядками та щедрівками завітали до районної центральної бібліотеки. Їх радо зустріли господарі закладу, запросивши на різдвяні посиденьки “Щедрий вечір, добрий вечір!”. Ведучі заходу Алла Новікова та Наталка Пономаренко вітали всіх із Новим роком, Різдвом Хрестовим та Водохрещем. Із щедрівками, колядками та поздоровленнями на свято завітали Маланка (Ворона Діана) та Василько (Іванцов Вадим). Потім відбувся конкурс на кращу колядку, щедрівку та засівалку. Виявилися, що учні знають їх дуже багато і вміють добре розповідати. Переможці конкурсу отримали святкові подарунки, а гості — солодощі та фрукти.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...