пʼятницю, 16 травня 2014 р.

Будьмо знайомі - Англія



    У третю суботу травня  в Україні відзначається  День Європи. Це свято сприймається як спосіб приєднання українців  до тих ціннотей, яких  дотримуються  в Євросоюзі.
  Тростянецька районна бібліотека щороку долучається до відзначення Дня Європи, проводячи різноманітні просвітницькі заходи  європейської  тематики. Цьогоріч бібліотекарі влаштували зустріч  для учнів 10-х  класів СШ № 5 з доволі цікавою людиною, колишнім льотчиком, англійцем містером Алєксандром, який віднедавна проживає в нашому місті. Зустріч проходила в надзвичайно дружній атмосфері,  в живому спілкуванні з носієм  мови.
    Країна Англія, звичаї, традиції і культура — такою була тематика зустрічі. З великою цікавістю школярі дивились слайдову презентацію і слухали розповідь містера Алєксандра про визначні пам'ятки та місця Англії .Вони могли вільно запитувати гостя про його ставлення до України, про відмінність життя англійців від життя українців. Вся питання були цікаві та жваво обговорювались.
  Діти відкрили для себе багато нового і корисного, підвищилась їх  цікавість до англійської культури та свідомість необхідності вивчення англійської мови в сучасному світі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...