вівторок, 2 жовтня 2012 р.

Шануймо старість



       Стало доброю традицією, щороку, на початку  жовтня вшановувати людей старшого  покоління — тих, хто своєю багаторічною наполегливою працею та ратним подвигом закладав фундамент сучасної України.
   До Міжнародного дня людей похилого віку в інформаційній залі бібліотекарі відділу обслуговування  Алла Новікова та Наталія Кулібаба  провели літературно-музичну композицію “Мої літа - моє багатство” для учнів 7-класу спеціалізованої школи № 2.
     Ведучі заходу розповіли школярам про важку сторінку життя людини, сторінку яку називають “старість”, а потім з молодим поколінням поспілкувалася ветеран праці Качмар Світлана Григорівна. Вона поділилася  своїми спогадами про дитинство, юність, про те, як розпочинала трудову діяльність і як потрапила в наше місто. Світлана Григорівна багато років віддала роботі в районній організації Червоний Хрест, а зараз жінка на заслуженому відпочинку.
       Тож спілкуючись з молоддю, вона ніби сама повернулася в юнацькі роки. Світлана Григорівна звернулася до школярів з проханням бути уважними до  дідусів, бабусь, до своїх батьків та оточувати їх своєю увагою, турботою. Учні подякували гості за теплі слова і привітали її квітами.
     Затамувавши подих присутні переглянули відео з Таісією Повалій , яка виконала “Пісню про Матір”на слова Б. Олійника.
    Хочеться вірити, що ніхто з тих, хто був на заході  не забуде своїх батьків, коли до них прийде старість. Потрібно пам'ятати: старість наших батьків- це наша старість.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...