четвер, 1 грудня 2016 р.

І МОЛОДІСТЮ ПОВНИТЬСЯ ДУША



  У передостанній день осені в читальній залі районної бібліотеки зібралися мешканці міста, відвідувачі районного територіального центру соціального обслуговування, більшість з яких є користувачами книгозбірні.
   У теплій, затишній атмосфері чоловіки та жінки старшого покоління вирішили відпочити від життєвих турбот, сімейних клопотів і самі для себе зробили свято. Розпочалося воно дуже популярною, веселою грою «КВН». Дві команди «Авангард» та «Самовар» змагалися між собою, показуючи свої жартівливі родзинки та акторські здібності. Учасники команд виступали драйвово, незважаючи на вік, та змогли розвеселити і присутніх, і суддів.
   Приємним сюрпризом стала інсценізація учасниками драматичного гуртка, що діє при територіальному центрі (керівник Алла Захарченко) сценки-мініатюри із відомого та всіма любимого фільму Ельдара Рязанова «Службовий роман». Ірина Анішкова ( в ролі Калугіної) та Наталія Руденко ( в ролі Вєрочки) показали театральну майстерність, акторські здібності, перейнялися своїми персонажами та вдало вжилися в ролі. Присутні із задоволення дивилися театралізоване дійство.
   Завершилося  свято  виступом  гуртка «Аэробика». Поважні танцівники по - молодецьки  рухалися в такт музики.
   Коли закінчилися останні акорди музики, всіх переповнювали неймовірно позитивні емоції. Гучними оплесками присутні подякували організаторам  за можливість хоча б на годину відчути  себе молодими.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...