суботу, 3 грудня 2016 р.

Свято Добра.




На календарі грудень і в перші дні цього місяця зими весь світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.
     За ініціативи районного центру соціальних служб по роботі з сім’ями, дітьми та молоддю, в затишній залі кафе «Біле вітрило», в теплій, задушевній атмосфері,  за чашкою смачної кави бібліотекарі районної центральної бібліотеки організували для людей з інвалідністю справжнє свято, яке стало вже традицією на протязі трьох років.
       
  Теплими словами привітали присутніх директорка центральної районної бібліотеки Людмила Єфремова та заступник директора районного центру соціальних служб по роботі з сім’ями, дітьми та молоддю Світлана Сизарєва.
            Бібліотекарі розповіли про сенс життя та головне призначення людини, доброту в душі та уміння співчувати, а також, запропонували гостям  цікаву розважальну програму. Молоді люди з обмеженими можливостями активно приймали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, художній самодіяльності, де проявляли свої таланти.
 Святкова програма була різноманітною, цікавою та насиченою, всі лишилися задоволеними.             
  І, насамкінець, ведучі побажали, щоб щодня в серці кожного було відчуття необхідності проявляти турботу та гуманне ставлення до людей, які найбільш незахищені в нашому суспільстві.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...