вівторок, 20 грудня 2016 р.

Талант – шоу в бібліотеці



   У  справжню концертну залу перетворилась читальна зала районної бібліотеки для дорослих,  яка вже вкотре  гостинно відчинила двері для творчих і талановитих відвідувачів районного територіального центру соціального обслуговування. Саме за ініціативою цього соціального закладу у бібліотеці відбувся концерт-шоу  талантів «Зимовий зорепад», на який зібралися поціновувачі
різних видів мистецтва.
   Відкрили мистецьке свято спеціальні гості – учасники хору цукрозаводсько-
го клубу, які подарували всім  присутнім прекрасні пісні.
   Запальним танком  «Чику-Рику» продовжили захоплююче дійство  відвідувачі денного перебування територіального центру -  учасники  спортивно-танцювального гуртка під керівництвом Юлії Краснянської.
   А потім усі присутні насолоджувались піснями у виконанні Володимира Немітченка та Надії Мовчан, а також поезією, яка звучала із вуст Алли Захарченко, Ірини Анішкової, Євдокії Петрик, Тамари Берест, Лілії Ільченко та інших.
   Галина Зікрань майстерно читала гуморески Павла Глазового та свої власні.
У конкурсній програмі взяли участь близько 20 учасників і майже всі вони є користувачами районної бібліотеки.
   Завершився конкурс визначенням переможців  та оголошенням титулів.
   «Такими  заходами наша бібліотека організовує дозвілля для громади, дарує позитивні емоції, нові знайомства. Як сучасна бібліотека, ми розвиваємося, активно співпрацюємо з  різними організаціями  та установами і завжди гостинно відкриваємо для них двері. У  сьогоднішній  бібліотеці не місце тиші», - говорить директор книгозбірні Людмила Єфремова.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...