неділю, 11 грудня 2016 р.

Вірю, що Ви врятували долю моєї країни



    Спливають роки, сплітаючись у десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії залишається величезним горем, для нас, українців. 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
   Напередодні дня пам’яті бібліотекарі районної бібліотеки організували і провели для ліцеїстів професійно-технічного ліцею зустріч-вшанування «Вірю, що Ви врятували долю моєї країни». На захід були запрошені учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, наші земляки Володимир Сумченко та Микола Яхно, які повідали молоді про жахливу трагедію 30-річної давнини, що назавжди залишиться спільним болем. Вони наголосили: «Ми маємо пам’ятати про минуле, отямитися, задуматися і зробити висновки, щоб це минуле ніколи не повернулося знову.
   Вдячні юнаки та дівчата подякували гостям за спогади, розповіді, привітали їх квітами та побажали ліквідаторам міцного здоров’я, щастя і добробуту, родинного тепла і мирного неба над Україною .
   По завершенню заходу всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, кого вже немає в живих


Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...