пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

Книжковий снігопад у бібліотеці!



   Найбільше свято  для бібліотекаря і читача – це знайомство з  новими надходженнями  до бібліотеки. Протягом цього тижня на абонементі районної бібліотеки проходили Дні інформації «Калейдоскоп книжкових новинок». Колекцію нових надходжень було представлено  виставкою – сюрпризом  «Книжковий снігопад».
   Родзинкою виставки можна вважати видання норвезького письменника Ю Несбьо, автора серії романів про норвезького поліцейського Харрі Холе. Його детективи  «Червона грудка», «Безтурботний», «Син», «Таргани», «Нетопир» дуже надзвичайно цікаві і захоплюючі.
Ще один письменник детективного жанру – Умберто Еко. Романи італійського митця «Ім’я  рози» та «Празький цвинтар» - бестелери  і сьогодні вважаються класикою світової літератури.
Для молоді цікавими будуть видання польської письменниці Йоанни Ягелло  «Шоколад із чилі»  та «Кава з кардамоном».
       Серед творів українських авторів особливої уваги заслуговує книга Юлії Пилипенко «Руденька» -  історія боротьби життя зі смертю та історія кохання;  ретродетективи Андрія Кокотюхи «Адвакот із Личаківської»  та «Привід із Валової»; книги  Ірен Роздобудько «Оленіада», «Ґудзик»  та «Ґудзик –2».
      Для широкого ознайомлення користувачів з новими надходженнями бібліотекарями надавались консультації, проводилися міні-огляди.
      Дорогі наші читачі! Завітайте до нашої книгозбірні, аби взяти додому видання, що зацікавило і проведіть  дні та довгі зимові вечори за читанням книги.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...